2024. 06. 26. szerda

János, Pál
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Csak azért is – Huszonnégy óra alatt három bűncselekmény

Csak azért is – Huszonnégy óra alatt három bűncselekmény Egy körömi férfi két boltot feltört, ahonnan nem tudott elvinni semmit, sőt a második alkalommal tetten érték, végül seprűnyéllel lovasított meg egy drótszamarat.

A 30 éves körömi férfi még március 28-án az éjszakai órákban egy helyi kiskereskedésbe akart betörni, de megszólalt a riasztó. A zsákmány nélkül elmenekülő tettes egy újabb kis boltot szemelt ki. Miközben annak ajtaját feszegette a kereskedés egyik alkalmazottja tetten érte és visszatartotta őt az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállított 30 éves férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését. Vallomását követően hazamehetett, mivel a törvény előírásai szerint az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetett.

A körömi férfi másnap reggel, nyílván azért, hogy hamarabb haza érjen Tiszaújvárosban ellopott egy kerékpárt – egy seprűnyéllel törte le a lakatot, de nem sokáig tekerhetett, mivel a területen szolgálatot teljesítő járőrök elfogták, és újra előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra.

Az immáron bűnügyi őrizetbe került férfi a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság előterjesztésére gyorsított eljárás keretében várhatóan március 31-én áll bíróság elé, hogy ott feleljen az általa elkövetett bűncselekményekért.

 

MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek