2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Büntetőeljárás a miskolci mutogatóssal szemben

Egy parkban tolta le nadrágját egy miskolci férfi, majd rátámadt a közterület-felügyelőkre.
A napokban a miskolci Avas városrészben szolgálatot teljesítő két közterület-felügyelő arra lett figyelmes, hogy egy férfi szemérmetlenül mutogatja magát. A délutáni forgatagban az ittas férfi letolta nadrágját, a mutatványát pedig hangos és obszcén szavakkal kísérte. A felszólítás ellenére sem hagyott fel viselkedésével, sőt rátámadt a közterület felügyelőkre.

Az időközben kiérkező rendőrök elfogták az ittas 26 éves miskolci férfit és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra. A hatóság vele szemben hivatalos személy elenni erőszak bűntette és a közerkölcs megsértése szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Információs háttér:

Büntető törvénykönyv – Hivatalos személy elleni erőszak: „Aki a hivatalos személyt vagy a külföldi hivatalos személyt jogszerű eljárásában erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályozza, intézkedésre kényszeríti, vagy eljárása alatt, illetőleg emiatt bántalmazza, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek