2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Eldobta a GPS-t, mert nem mondta, hogy halló

Nem ismerte fel a GPS-t ezért kidobta a kukába az a miskolci autófeltörő, akit rövid idő alatt elfogtak a rendőrök.
Mint ahogy azt írtuk a közelmúltban megtartott miskolci három napos Kocsonyafesztivál ideje alatt mindösszesen 13 bűncselekmény jutott a rendőrség tudomására. Az elkövetők közül egy autófeltörő a rendőrségi eljárást követően gyorsított eljárás keretében állt bíróság elé.

Az eljárás adatai alapján egy 45 éves miskolci férfi február 25-én a késő délutáni órákban egy a belvárosban parkoló autót feltört, majd a kocsiban lévő értékeket ellopta, mintegy 160 000 forint értékben. A tolvaj az autó belső szélvédőjén hagyott GPS készüléket is elvitte, mivel azt hitte, hogy telefon. Később a készüléket eldobta, mivel rájött, hogy nem az.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi osztály Gépjármű alosztály munkatársai pár nap alatt elfogták az elkövetőt, akivel szemben lopás miatt indított eljárást a hatóság, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással fejezett be. A taláros testület egy év hat hó szabadságvesztést szabott ki vele szemben. Az ítélet nem jogerős.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek