2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

„Hétvégi ház” akció volt Ózdon

Újabb „hétvégi ház” akciót tartott az Ózdi Rendőrkapitányság, melynek során az úgynevezett présházas, pincés területeken és garázssorok környékén járőröztek a gyalogos és a gépkocsizó járőrök.

Az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén, a hétvégi házak, pincék, garázsok által lefedett területeken a lopások, betöréses lopások és egyéb jogsértések megelőzése érdekében összehangolt akció hajtottak végre a rendőrök a napokban.

Az ellenőrzések célja a téli időszakban felügyelet nélkül hagyott külterületi, illetve zárt kerti területeken található hétvégi házak, présházak és pincék vonatkozásában elkövetett lopások, betöréses lopások felderítése, az elkövetők felkutatása, összességében pedig a prevenció. Emellett a járőrök a külterületeken kiemelt figyelmet fordítottak a falopások megelőzésére is.

Az akció során az ellenőrzött területeken lefolytatott rendőri intézkedések eredménye:

→    Büntető feljelentés: 1

→    Szabálysértési feljelentés: 15

→    Közlekedési szabálysértés: 9

→    Igazoltatások száma: 78

→    Helyszíni bírság: 12 fővel szemben 122.000,- Ft

→    Közigazgatási eljárás: 1

Az akció során az ózdi piac területén történő lopások és zseblopások megelőzése érdekében is felléptek a járőrök.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek