2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Brutális gyilkosság Tényőn

Brutális négyes gyilkosság Tényőn: A férj ölte meg feleségét és kislányait?

Tényő – A kisalföld.hu helyszínen szerzett információja szerint családi dráma történt Tényőn hétfőn. Úgy tudjuk, a férj végzett feleségével és két kislányával, s a végén magával.
Információnkat a rendőrség nem erősítette meg. A megyei főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes csupán annyit mondott: a bűncselekményben folytatott nyomozás eddig ismertté vált körülményeiről délután 2 órakor sajtótájékoztatón számolnak be.

Az alezredes egy másik forrásból származó információnkat sem erősítette meg, miszerint a férj pszichiátriai kezelés alatt állt.
Brutális gyilkosság történt Tényőn tegnap. Egy négyfős családdal, a 37 éves apával, 36 éves feleségével, valamint 8 és 5 éves kislányaikkal végzett az ismeretlen elkövető. A vérfürdő a sokat tapasztalt rendőröket is megrázta.
Egy belsőépítész házaspárt és két kislányukat találta vérbe fagyva a férj testvére Tényőn tegnap kora este, majd tett bejelentést a rendőrségen. A kiérkező járőrök az egész Árpád utcát lezárták, még az ott lakókat sem engedték be oda.
A teljes hírzárlat ellenére lapunk megtudta, hogy a 37 éves Sz. K. és felesége, K. V. belsőépítészek, hat éve laknak a faluban, a telek, amire építkeztek, nagyanyai örökség. Két gyermekük volt, egy 5 és egy 8 éves kislány, akikkel ugyancsak végzett a brutális gyilkos. Úgy tudjuk, az ismeretlen fejszével és motoros fűrésszel végzett a családdal.

Tehetséges, zárkózott diák volt.

A feleség a Győri Vizuális Művészeti Szakközépiskolában érettségizett, majd  Sopronban a Nyugat-magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének építész szakát végezte el. Neve mellőzését kérő középiskolai tanára elmondta, tehetséges, s némiképp zárkózott diákként emlékszik rá. Jó alakú, csinos lány volt, aki modellkedéssel is próbálkozott annak idején.

Azt nem tudni, hogy a házaspár és gyermekeinek gyilkosa mikor követte el szörnyű tettét, a testvér kora este, 7 óra körül látogatta meg a házaspárt. Információnk szerint a négyes emberölés korábban, valamikor hétfő délelőtt történhetett. A halál idejét igazságügyi orvos szakértő állapítja majd meg. A rendőrség egész éjszakai helyszínelésre rendezkedett be a házban, amelyet nem engedtek megközelíteni sem. A megyei rendőrfőkapitány, Szabadfi Árpád dandártábornok – jól látható döbbenettel az arcán – elzárkózott a nyilatkozattól, mondván, a helyszínelést még végzik a kollégák. A tábornok mára ígért tájékoztatót.
A szomszédok nem igazán ismerték a házaspárt, mint azt egyikük elmondta, a gyerekek Győrbe jártak iskolába, a család általában csak este járt haza. Annyit elmondott, hogy amikor találkoztak, beszéltek velük, nagyon rendes, kedves emberek voltak. Nem értik, hogy mi lehetett a gyilkosság indítéka.
-írja a kisalföld.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…