2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

A polgármester szerint családi dráma történt

A polgármester úgy tudja, családi dráma történt Tényőn

Tényő polgármestere úgy tudja, családi dráma történt abban a házban, ahol hétfő este négy holttestet találtak. Varga Gábor Kálmán reggel a helyszínen azt mondta: a rendőröktől hallotta, hogy „nagy valószínűséggel családi dráma” áll a történtek hátterében. A Győr-Moson-Sopron megyei településen hétfő este hét óra körül találta meg vérbe fagyva a négytagú családot egy rokonuk – közölte aznap Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A család egyik ismerőse a helyszínen azt mondta: a meggyilkoltak rendezett életet éltek, mindkét szülő építészmérnökként dolgozott.

Szabadfi Árpád megyei rendőrfőkapitány keddre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben.
A család hat éve költözött Tényőre, és mivel a szülők Győrben dolgoztak, a helyiek többsége nem igazán ismerte őket – közölte a polgármester, hozzátéve, hogy haragosukról sem tudnak.
Vérfürdőként írta le a hétfőn felfedezett tényői gyilkosságot az MTI-nek egy név nélkül nyilatkozó, a helyszínen járt rendőr. Azt mondta, szúró- vagy vágóeszközökkel végeztek a harmincas éveikben járó szülőkkel, valamint két gyermekükkel, a nyolc- és ötéves kislánnyal.
Kedd reggel, amikor már a helyszín közvetlen közelébe engedték a rendőrök az újságírókat, az MTI tudósítója azt láthatta, hogy egy félkész házban élt a meggyilkolt család. Az épület falai még vakolatlanok, itt-ott építőanyag-halmok állnak. A ház, ahol a gyilkosság történt, Tényőnek a főúttól távolabbi végén áll, három-négy háznyira a település végét jelző táblától.
(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek