2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
Újdonságok a 4. Fittségi Sportnapon

Újdonságok a 4. Fittségi Sportnapon

Újdonságok a 4. Fittségi SportnaponNyílt órák, bemutatók, kiállítók, megyénk legnagyobb fitness-életmód eseményén, ahol minden korosztály megtalálhatja a maga programját.

 

/Cseh Dávid hatvan spinning gépet hoz Miskolcra./

A 4. Fittségi Sportnapot március 28-án, vasárnap, 10-16 óra között rendezik meg  Miskolcon. A Generali Aréna névre keresztelt népkerti sportcsarnokba újra meghívták a szervezők a még egyszer sem hiányzó Katus Attilát, aki a “Pécsi Sasok” tagjaként aerobic világ- és Európa-bajnoki címek sorát gyűjtötte be.  Sifi és a Kangoo Jumps Team megduplázott, alkalmanként 200 pár cipőt biztosító órája szintén nagy érdeklődésre tarthat számot. Először lesz Miskolcon lehetőség a spinning kipróbálására. A 60 speciális tekerő-gépet elfoglalók Cseh Dáviddal gyakorolhatnak  együtt. A szintén első alkalommal az óraadók között szereplő, a televízióból is jól ismert Czanik Balázs ezúttal Capoeira Aerobicra hívja, várja a sportembereket.  Német Robi salsa-dance aerobikja, valamint a miskolci Kállai Éva ovis és step-aerobikja, Béres Tímea nyílt órája, valamint a Ködmön Táncegyüttes rögtönzött tánctanítása egyaránt a színvonalas kínálat részét képezik.

Külön program kicsinyeknek!

A kisgyermekeknek az aerobik órákkal párhuzamosan  egész napos Cifra Palota Játszóházat biztosítanak a házigazdák, a Hangyaboly Sportegyesület és a Justitia Fuji-Yama SE testnevelői, edzői  pedig sportos  foglalkozásokat tartanak a sportcsarnok galériáján. Amíg az anyukák sportolnak, addig az óvodások, kisiskolások is szórakozhatnak, mozoghatnak, míg az   apukák egyebek mellett az fekvenyomó erős emberek vetélkedését követhetik nyomon. 6 éves korig a belépés ingyenes. A belépőjegy mindössze 300 forint és tombolaszelvényként is funkcionál, ráadásul egyszeri belépésre jogosít a dr. Kemény Dénes Városi Uszodába! Az első 500 látogató ezúttal is egyedi ajándékot kap.

A Tábori Sportbolt jóvoltából az iskolák közötti mozgósítási verseny 1-3. helyezett tanintézet minden résztvevő diákja 20-15-10 százalék vásárlási kedvezményt kap, csakúgy, mint az érintett testnevelők!

Infoline:

További információt a 46/504-780-as telefonszámon, vagy a részletes programot is tartalmazó www.borsodsport.hu honlapon lehet begyűjteni.

(Fotó: Magánarchívum)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …