2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Brutális gyilkosság Tényőn

Brutális négyes gyilkosság Tényőn: A férj ölte meg feleségét és kislányait?

Tényő – A kisalföld.hu helyszínen szerzett információja szerint családi dráma történt Tényőn hétfőn. Úgy tudjuk, a férj végzett feleségével és két kislányával, s a végén magával.
Információnkat a rendőrség nem erősítette meg. A megyei főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes csupán annyit mondott: a bűncselekményben folytatott nyomozás eddig ismertté vált körülményeiről délután 2 órakor sajtótájékoztatón számolnak be.

Az alezredes egy másik forrásból származó információnkat sem erősítette meg, miszerint a férj pszichiátriai kezelés alatt állt.
Brutális gyilkosság történt Tényőn tegnap. Egy négyfős családdal, a 37 éves apával, 36 éves feleségével, valamint 8 és 5 éves kislányaikkal végzett az ismeretlen elkövető. A vérfürdő a sokat tapasztalt rendőröket is megrázta.
Egy belsőépítész házaspárt és két kislányukat találta vérbe fagyva a férj testvére Tényőn tegnap kora este, majd tett bejelentést a rendőrségen. A kiérkező járőrök az egész Árpád utcát lezárták, még az ott lakókat sem engedték be oda.
A teljes hírzárlat ellenére lapunk megtudta, hogy a 37 éves Sz. K. és felesége, K. V. belsőépítészek, hat éve laknak a faluban, a telek, amire építkeztek, nagyanyai örökség. Két gyermekük volt, egy 5 és egy 8 éves kislány, akikkel ugyancsak végzett a brutális gyilkos. Úgy tudjuk, az ismeretlen fejszével és motoros fűrésszel végzett a családdal.

Tehetséges, zárkózott diák volt.

A feleség a Győri Vizuális Művészeti Szakközépiskolában érettségizett, majd  Sopronban a Nyugat-magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének építész szakát végezte el. Neve mellőzését kérő középiskolai tanára elmondta, tehetséges, s némiképp zárkózott diákként emlékszik rá. Jó alakú, csinos lány volt, aki modellkedéssel is próbálkozott annak idején.

Azt nem tudni, hogy a házaspár és gyermekeinek gyilkosa mikor követte el szörnyű tettét, a testvér kora este, 7 óra körül látogatta meg a házaspárt. Információnk szerint a négyes emberölés korábban, valamikor hétfő délelőtt történhetett. A halál idejét igazságügyi orvos szakértő állapítja majd meg. A rendőrség egész éjszakai helyszínelésre rendezkedett be a házban, amelyet nem engedtek megközelíteni sem. A megyei rendőrfőkapitány, Szabadfi Árpád dandártábornok – jól látható döbbenettel az arcán – elzárkózott a nyilatkozattól, mondván, a helyszínelést még végzik a kollégák. A tábornok mára ígért tájékoztatót.
A szomszédok nem igazán ismerték a házaspárt, mint azt egyikük elmondta, a gyerekek Győrbe jártak iskolába, a család általában csak este járt haza. Annyit elmondott, hogy amikor találkoztak, beszéltek velük, nagyon rendes, kedves emberek voltak. Nem értik, hogy mi lehetett a gyilkosság indítéka.
-írja a kisalföld.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…