2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Biztonsági zóna

Járőröző rendőrök vették észre a sötét, gomolygó füstöt és tették meg azokat az életmentő intézkedéseket, amelyek a tragédia elkerülését eredményezték Tiszaszederkényben.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2015. május 12-én 9 órakor szolgálatuk ellátása közben észlelték, hogy a tiszaszederkényi városrészben a házak fölött sűrű füst gomolyog. A rendőrök azonnal új irányt vettek és behatárolták a tűz lehetséges helyét. A Bajcsy-Zsilinszky utcában egy családi ház melléképülete égett.

A járőrök azonnal értesítették a tűzoltóságot, biztonságba helyezték a lakókat, majd egyikük a ház falán lévő nyitott villanyóraszekrényben lekapcsolta a biztosítékot, illetve elzárta a gázcsapot. Mindeközben a melléképületben felrobbant egy gázpalack, de nem sérült meg senki, mivel a rendőrök addigra megfelelő biztonsági zónát alakítottak ki. A tűzoltók végül eloltották a tüzet és biztonságos helyre vitték az épületben tárolt további gázpalackokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek