2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Biztonságban zajlott

Rendőrségi szempontból szinte esemény mentes volt az idén, az immár tizenötödik alkalommal megrendezett Triatlon Nagyhét

A tiszaújvárosiak életéhez hozzátartozik a nyarat élettel megtöltő Triatlon Nagyhét, mely az érdeklődőket sport-, kulturális és szabadidős programokkal egyaránt várja.

 A rendezvény 2013. augusztus 3. és 11. között a korábbi évekhez hasonlóan, ismét nagyszámú bel- és külföldi látogatót vonzott a városba, valamint kicsalogatta a sportolni vagy éppen szórakozni vágyó lakosságot is.

 A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az illetékességi területén szervezett rendezvények megfelelő biztosítására minden esetben kiemelt figyelmet fordít, így az év legnagyobb programjával sem volt másként. A Triatlon Nagyhét rendezvénybiztosításában a helyi rendőri erőt a Készenléti Rendőrség állománya is támogatta.

A program idején kirívó jogsértés nem történt, leginkább kisebb szabálysértések miatt intézkedtek az egyenruhások, továbbá az ellenőrzések során egy körözött személyt fogtak el. Egy középkorú nővel szemben lopás vétség gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Közlekedési szempontból vizsgálva, a rendezvény időszakában csak anyagi kárral járó közlekedési balesetek történtek, melyek leginkább a gépjárművezetők figyelmetlenségéből adódtak.

 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…