2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Mérkőzést vezetett Gesztesi Károly

A hétvégén az újpesti vízibirodalomban együtt focizott Müller Attila, Dombi Rudi, Erdei Zsolt, Major Beni, Dopeman és az öccse, Peti. Mindannyian rendszeresen járnak a fürdőbe, azonban most a  II. Sunshine Családi Fesztivál alkalmából megrendezett mérkőzés csapattagjaiként mutatkoztak be.

„Életemben először vezettem meccset, nagyon jó mulatság volt. Egyébként is rendszeresen járunk a fiaimmal az Aquaworld élményfürdőbe, de most hétvégén egy igazi családoknak szóló fesztivál várta a látogatókat sok sok programmal; állatsimogató, ugrálóvár, koncert és értékes nyeremények” – mondta Gesztesi Károly színművész.
A  fesztivál immár második alkalommal került megrendezésre a fürdőben. A szervezők nem is számítottak rá, hogy az első hétvégét is felülmúlja a mostani és sokkal több látogató érkezik; a 3 nap alatt közel tizenkétezer vendég látogatott ki a rendezvényre. A szervező párostól megtudtuk, hogy jövőre is mindenképp megrendezik a környezettudatosságra nevelő, családi hétvégét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…