2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Zenés-táncos rendezvényre és gyertyafényes megemlékezésre várják az Elvis rajongókat

Zenés-táncos rendezvényre és gyertyafényes megemlékezésre várják az Elvis rajongókat

Két rendezvénnyel is tisztelegnek Elvis Presley előtt a hazai Elvis Klub tagjai. 2013. augusztus 15-én a Bárka Színház Amfiteátrumában élőzenés-táncos rendezvénnyel, majd 2013. augusztus 16-án a budapesti Elvis Presley parkba, a már tradicionálissá vált gyertyafényes megemlékezésre várják a rajongókat.

2013. augusztus 16-án harminchat éve, hogy Elvis Presley fizikai valójában távozott közülünk. Dalai, előadásmódja azonban a mai napig igen nagy, élő hatással van a zenére, rajongóira és hódít meg újabb generációkat is. Egykori otthonában, Gracelandben egyhetes rendezvénysorozattal emlékeznek ilyenkor rá és teszik ezt a világ számos pontján hasonlóképp.

Az  Első Magyar Elvis Presley Barátok Klubja (First Hungarian Elvis Presley Fan Club) is két rendezvénnyel tiszteleg a Király emléke előtt.

 

Augusztus 15-én, csütörtökön este 20 órától a Bárka Színház Amfiteátrumában élőzenés-táncos összejövetelt tart a legkiválóbb hazai Elvis imitátorokkal, mint például Ed Philips, Pedro, ElvisbyFly, Rudi és ElvisbyTom. A zenei kíséretért a budapesti Roll’ Skate Boogie zenekar felel.

Az Elvis Klub tavaly augusztusi rendezvényén volt, Komár Lászlónak, a klub egyik alapító tagjának és tiszteletbeli elnökének utolsó nagy fellépése, ezért az est egy részében róla is megemlékeznek.

 

Augusztus 16-án, pénteken este 20 órától a budapesti Elvis Presley parkban az immár tradicionális, meghitt gyertyafényes megemlékezésre várják az Elvis rajongókat, ahol egy szál virággal és a – felvételekről szóló – legszebb dalaival emlékeznek Elvisre.

Az érdeklődők  további információkat a  www.elvisklub.hu honlapon, valamint a Magyar Elvis Klub facebook közösségi oldalán találhatnak.

A zenés- táncos rendezvény időpontja: 2013. augusztus 15. 20:00

A zenés- táncos rendezvény helyszíne:  Bárka Színház Amfiteátrum (Budapest, 1082 Üllői út 182.)

A gyertyafényes megemlékezés időpontja  2013. augusztus 16. 20:00

A gyertyafényes megemlékezés helyszíne:  Budapest, Elvis Presley park

Első Magyar Elvis Presley Barátok Klubja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek