2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Garázda család

Vádemelési javaslat az utcán verekedőkkel szemben.

Bejelentés érkezett a Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrsére 2013. június 18-án 19 óra 25 perckor, miszerint a település belterületén többen összeverekedtek.

A helyszínre érkező rendőrjárőrök megállapították, hogy korábbi nézeteltéréseik miatt négyen szóváltásba keveredtek, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. A verekedésben részt vett az elvált házaspár és közös gyermekük is.

 

A járőrök D. József 47 éves, D. Józsefné 45 éves, ifj. D. József 27 éves és K. Ilona 35 éves helyi lakosokat előállították és velük szemben garázdaság minősített esete miatt indított a rendőrség eljárást.

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság a négy gyanúsítottal szemben garázdaság minősített esete miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek