2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Bevont jogsival vezetett, elkapták – Rendőrségi hírek Borsodból

Bevont jogsival vezetett, elkapták – Rendőrségi hírek Borsodból

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. augusztus 8-án történt rendőrségi eseményeiből. A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetőjét érték tetten, amikor 2014. augusztus 8-án 10 óra 50 perckor Miskolcon, a József Attila úton ellenőrzés alá vontak egy Volkswagen Polo típusú személygépjárművet. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a gépjármű sofőrjét, O. Sándor 30 éves sajóbábonyi lakost a Kazincbarcikai Járásbíróság 2014. szeptember 30-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A járőrök szabálysértőt a rendőrkapitányságra történő előállítást követően őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást három esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum