2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Bevont jogsival vezetett, elkapták – Rendőrségi hírek Borsodból

Bevont jogsival vezetett, elkapták – Rendőrségi hírek Borsodból

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. augusztus 8-án történt rendőrségi eseményeiből. A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetőjét érték tetten, amikor 2014. augusztus 8-án 10 óra 50 perckor Miskolcon, a József Attila úton ellenőrzés alá vontak egy Volkswagen Polo típusú személygépjárművet. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a gépjármű sofőrjét, O. Sándor 30 éves sajóbábonyi lakost a Kazincbarcikai Járásbíróság 2014. szeptember 30-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A járőrök szabálysértőt a rendőrkapitányságra történő előállítást követően őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást három esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek