2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Bevont jogsival vezetett, elkapták – Rendőrségi hírek Borsodból

Bevont jogsival vezetett, elkapták – Rendőrségi hírek Borsodból

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. augusztus 8-án történt rendőrségi eseményeiből. A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetőjét érték tetten, amikor 2014. augusztus 8-án 10 óra 50 perckor Miskolcon, a József Attila úton ellenőrzés alá vontak egy Volkswagen Polo típusú személygépjárművet. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a gépjármű sofőrjét, O. Sándor 30 éves sajóbábonyi lakost a Kazincbarcikai Járásbíróság 2014. szeptember 30-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A járőrök szabálysértőt a rendőrkapitányságra történő előállítást követően őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást három esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek