2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Betörők rendőrkézen

Nem használhatták fel a könyvutalványt.

Az Edelényi Rendőrkapitányság kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes(ek) ellen, mert azok 2013. augusztus 19-én a Bódva parti város egyik házába a szúnyoghálót kivágva és az ablakot befeszítve behatoltak és onnan laptopot, könyvutalványt és készpénzt tulajdonítottak el.

A kapitányságon egy másik ügyben szintén betöréses lopás miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen, mert az 2013. augusztus 18-án nappal egy edelényi lakásba az ajtót befeszítve behatolt és onnan különféle arany- és ezüstékszereket, órákat tulajdonított el.

Az említett hosszú hétvégén történt betörési ügyek feldolgozása során az Edelényi Rendőrkapitányság nyomozói a végrehajtott adatgyűjtések és megtartott házkutatások eredményeként 2013. augusztus 21-én két helyi férfit állítottak elő a fent említett bűncselekmények elkövetésének gyanújával. A kényszerintézkedés alá vont 23 éves B. Béla és társa a 19 éves M. Arnold gyanúsítotti kihallgatása során a fent említett bűncselekmények elkövetését beismerte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek