2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Ha az államtitkár sincs biztonságban, mit várjanak az állampolgárok?

A Fidesz vezette kormány közrend és közbiztonsági politikája megbukott, amelyre a „koronát” a belügyi államtitkár sérelmére elkövetett bűncselekmény tette fel – hangzott el a Jobbik mezőkövesdi sajtótájékoztatóján, pénteken.
Dr. Bóta Mihály, a Jobbik mezőkövesdi alelnöke emlékeztetett, 2010-ben Pintér Sándor belügyminiszter azt ígérte, két hét alatt rendet tesz az országban. Hangsúlyozta, a kormány rendészeti és igazságügyi politikája mára kudarcot vallott, amit mi sem bizonyít jobban, hogy sokszor maguk a rendőrök sincsenek biztonságban, a bűnözés pedig már az államtitkárokat, kormánypárti képviselőket sem kíméli.

Az alelnök elmondta, a héten két fideszes politikus is megtapasztalhatta azt, ami a borsodiaknak sokszor napi jussa: Tállai András belügyi államtitkárt mezőkövesdi otthonában rabolták ki éjszaka, Csöbör Katalint pedig fényes nappal „látogatták” meg alsózsolcai otthonában. Mindez szerinte példátlanul rossz üzenetet hordoz a társadalom felé:

„Ha már a belügyminisztérium államtitkárát is ki lehet rabolni álmában, miközben egy másik kormánypárti képviselőt fényes nappal ér atrocitás, vajon mit várhatnak a városok, falvak és tanyák sok esetben magányosan élő lakói és ki védi meg őket?”- tette fel a kérdést a mezőkövesdi politikus.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…