2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Begyűjtötték a fémgyűjtőket

Négy fémtolvajt fogtak el a rendőrök Vizsolyban és Borsodszirákon az elmúlt napokban.

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat büntetőeljárást két borsodsziráki férfival szemben, akik egy helyi telephelyről vittek el különböző fém alkatrészeket. A sértett április 11-én tett bejelentést a rendőrségen. A forrónyomos intézkedések eredményeként már másnap eredményre vezetett az eljárás. Két férfi került a rendőrök látókörébe, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével.

/illusztráció/

A másik esetben is a gyors rendőri reagálás hozott sikert, annak ellenére, hogy a sértett március közepétől észlelte, hogy udvaráról folyamatosan el-eltűnnek hulladék vasai. Már a 200 000 forintot is meghaladta a kára, miután bejelentést tett a hatóságnál.

A napokban tett feljelentést követő rendőri intézkedések során megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével két vizsolyi férfi gyanúsítható. Az Encsi Rendőrkapitányság velük szemben is lopás miatt folytat eljárást, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni.

 

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek