2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Azonnal elfogták a rendőrök a másfél milliós rablás feltételezett elkövetőit

Azonnal elfogták a rendőrök a másfél milliós rablás feltételezett elkövetőit

Őrizetben van már az a két férfi, akik egy emődi vállalkozótól erőszakkal elvették pénzét, majd menekülésük közben többször rá is lőttek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás, és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két budapesti férfival szemben.

A gyanúsítottak 2020. augusztus 27-én 4 óra 45 perc körül símaszkban megjelentek egy emődi telephelyen, ahol egy ott rakodó férfit bezártak gépkocsija rakterébe.

A sértettnek sikerült kiszabadulni az autóból, ekkor a támadók egyike bántalmazta, míg társa értékek után kutatott. A rablók másfél millió forint készpénzt, és a sértett személyes iratait magukhoz vették, majd menekülni próbáltak, ám a sértett követte őket. A gyanúsítottak az őket követő férfit könnyfakasztó anyaggal fújták le, valamint több alkalommal a náluk lévő fegyverrel, vagy annak utánzatával rálőttek. A megtámadott  férfinak a lövések következtében sérülése nem keletkezett. A bejelentést követően az Emődi Rendőrőrs járőrei azonnal a helyszínre indultak, és annak közelében – tíz percen belül – elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

A gyors intézkedésnek köszönhetően az elrabolt pénzösszeget a rendőrök hiánytalanul megtalálták, és lefoglalták.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a gyanúsítottakat, és előterjesztéssel él letartóztatásuk indítványozására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek