2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Az összefogás

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szabadidős pénzügyőre is részt vett a Készenléti Rendőrség mellett egy Miskolcon balesetet okozó, majd a helyszínt elhagyó férfi elfogásában.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. szeptember 12-én 16 óra 26 perckor érkezett lakossági bejelentés egy Miskolc, Újgyőri főtéren történt koccanásos, anyagi káros ütközésről. A közúti közlekedési balesetben részes Peugeot típusú gépjármű sofőrje elmondta hívása során, hogy a balesetet okozó Hyundai-t kormányzó középkorú férfi a helyszínt elhagyta és ismeretlen helyre távozott.

A baleset helyszínének közelében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szabadidős miskolci pénzügyőre egy bizonytalan úttartással közlekedő gépjárműre lett figyelmes, majd a gyalogosan is imbolyogva közlekedő sofőrt Miskolcon, a Kabók Lajos után megállította és feltartóztatta, miközben értesítette a rendőrséget.

A Miskolci Rendőrkapitányság állományában szolgálatot teljesítő járőrökön kívül a balesetet okozó férfi vér- és vizeletvételre történő előállításában a Készenléti Rendőrség Bevetési Osztályának munkatársai is részt vettek. R. Géza 51 éves budapesti lakossal szemben a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek