2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban-Tiltott prostitúció

A megye rendőri szervei 2014. szeptember 7-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság V. Istvánné 29 éves arlói lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. szeptember 7-én 21 órakor Miskolcon a Baross Gábor utcán –védett övezetben- az arra közlekedő gépkocsivezetőknek anyagi ellenszolgáltatás ellenében kínálta szexuális szolgáltatásait. A szabálysértő nőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.
 

Az Ózdi- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei két-két elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi-, két esetben a Miskolci- és további három esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek