2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban – Csokit lopott

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2014. november 3-án  egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe lopásért. A tolvaj egy helyi élelmiszerboltból csokoládét tulajdonított el, amit helyben félig elfogyasztott, majd a többivel kisétált az üzletből. Az egyenruhások a helyszín közelében elfogták S. József 57 éves miskolci férfit. A rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe. A Miskolci és a Szerencsi Járásbíróság lopás vétség miatt bocsátott ki elfogatóparancsot M. Dávid 19 éves és L. László 38 éves miskolci lakosokkal szemben.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek