2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított 2014. január 30-án eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint 2014. január 27-én az esti órákban Sátoraljaújhelyen a Bihari utcában előzetes szóváltást követően egy balta nyelével egy 32 éves helyi férfit tettleg bántalmazott M. Dezső 26 éves helyi lakos és fiatalkorú társa. A verekedő férfiakat elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai.

 

A megye rendőri szervei 2014. január 30-án kilenc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság két nővel tiltott prostitúciós tevékenység, hét fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

 Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai két elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Encsi, illetve a Edelényi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…