2022. 08. 11. csütörtök

Zsuzsanna, Tiborc
1 EUR 398 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított 2014. január 30-án eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint 2014. január 27-én az esti órákban Sátoraljaújhelyen a Bihari utcában előzetes szóváltást követően egy balta nyelével egy 32 éves helyi férfit tettleg bántalmazott M. Dezső 26 éves helyi lakos és fiatalkorú társa. A verekedő férfiakat elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai.

 

A megye rendőri szervei 2014. január 30-án kilenc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság két nővel tiltott prostitúciós tevékenység, hét fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

 Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai két elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Encsi, illetve a Edelényi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek