2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Áruházi tolvajok bicskával, droggal

Egy nap alatt négy áruházi tolvajjal szemben intézkedtek a rendőrök Ózdon.
Egy ózdi élelmiszer áruház biztonsági őre 2014. január 27-én 11 órakor érte tetten azt a férfit, aki arckrémet és MP3 lejátszót akart eltulajdonítani.  A férfi ruházatának átvizsgálásakor a járőrök egy 8,5 centiméter hosszú kést is találtak nála, így a hatóság tulajdon elleni szabálysértés mellett közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt is eljárást indított.

 

A város egy másik áruházában 13 óra 55 perckor értek tetten egy férfit és egy nőt, akik az úgynevezett önkiszolgáló kasszánál akartak fizetés nélkül távozni a boltból. Az Ózdi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a tolvajokat. Az őrizetbe vett férfi ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak a táskájában. Az Ózdi Rendőrkapitányság a helyi 24 éves I. Zoltánnal szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 

Egy harmadik üzletben a biztonsági őrök 19 óra 15 perckor érték tetten azt a fiatalembert, aki hajformázó készüléket akart fizetés nélkül kivinni a helyiségből.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság az előállított és szabálysértési őrizetbe vett négy áruházi tolvaj ügyét bíróság elé állítással fejezte be.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek