2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2014. szeptember 9-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Zsolt 19 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. szeptember 9-én 15 óra 15 perckor Miskolcon, az egyik belvárosi üzletből édességeket lopott. A tolvajt a rendőrök elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették.

A Tiszaújvárosi- és a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei egy-egy személlyel garázdaság, míg az encsi rendőrök további egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei egy, míg a miskolci rendőrök további három elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben a Miskolci-, míg egy esetben a Sárospataki Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek