2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 43 éves P. Tamás miskolci és a 26 éves B. Richárd aszalói lakosokkal szemben, akik 2014. június 15-én 5 óra 20 perckor Miskolc egyik utcájában előzetes szóváltást követően összeverekedtek.
B. Richárd ököllel ütötte meg P. Tamást, aki viszont őt egy baseball ütővel bántalmazta.

A verekedők nyolc napon belül, illetve nyolc napon túl  gyógyuló sérülést szenvedtek.

A helyszínre kiérkező járőrök a  garázdákat elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

 

A megye rendőri szervei 2014. június 15-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az edelényi és a sátoraljaújhelyi rendőrök kettő, illetve egy férfivel a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg a miskolci járőrök fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően az edelényi és mezőkövesdi járőrök egy-egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Az idei évben a hagyományos, sötétedés utáni Halloween Est rendezvényünket útfelújítási munkálatok miatt nem tudjuk megrendezni, azonban 2021. október…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum