2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 43 éves P. Tamás miskolci és a 26 éves B. Richárd aszalói lakosokkal szemben, akik 2014. június 15-én 5 óra 20 perckor Miskolc egyik utcájában előzetes szóváltást követően összeverekedtek.
B. Richárd ököllel ütötte meg P. Tamást, aki viszont őt egy baseball ütővel bántalmazta.

A verekedők nyolc napon belül, illetve nyolc napon túl  gyógyuló sérülést szenvedtek.

A helyszínre kiérkező járőrök a  garázdákat elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

 

A megye rendőri szervei 2014. június 15-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az edelényi és a sátoraljaújhelyi rendőrök kettő, illetve egy férfivel a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg a miskolci járőrök fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően az edelényi és mezőkövesdi járőrök egy-egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek