2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Elindult a 2014-es Példakép Pályázat

A Példakép Alapítvány idén is keresi az Év Példakép vállalkozóját. A 3 millió forintos fődíjjal és 1 millió forintos közönségdíjjal záruló pályázatra a gazdaság minden szektorából jelentkezhetnek a 40 év alatti fiatal vállalkozók. A pályázatra augusztus 31-éig lehet jelentkezni.

A tavalyi országos sikerre való tekintettel a Példakép Alapítvány 2014-ben is elindította a Példakép Pályázatot. Olyan 40 év alatti fiatal vállalkozók jelentkezését várják, akik vállalkozásukkal, életútjukkal, sikertörténetükkel pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

A pályázat ingyenes és nyitott, a jelentkezési határidő 2014. augusztus 31. A jelentkezők közül 20 tagú, neves gazdasági szakemberekből és ismert vállalkozókból álló szakmai zsűri választja ki azt az 50 Példaképet, akiket egy exkluzív kiadványban az egész ország megismerhet.

Az Év Példaképe elismerést és az ezzel járó 3 millió forintos fődíjat a zsűri ítéli oda, az 1 millió forintos közönségdíjat pedig az országos közönségszavazáson legtöbb szavazatot elnyert vállalkozó viheti haza. Az Év Példaképe Díjat és közönségdíjat a januárban megrendezésre kerülő gálaesten adják át, továbbá a Példaképek 2014 című kiadványt is ekkor mutatják be a szervezők.

Az alapítvány programjainak fő támogatója a UPC Business, a Magyar Nemzeti Bank, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., az Eximbank és a Microsoft, kiemelt médiapartnere a Forbes, a Világgazdaság és a Blog.hu.

A Példakép Alapítványról és az Év Példaképe Díjról bővebben a www.peldakep.hu oldalon tájékozódhatnak.

Dr. Letoha Tamásról, az Év Példaképe Díj 2013-as nyerteséről itt olvashatnak:

http://peldakep.blog.hu/2014/01/18/az_ev_peldakepe_dr_letoha_tamas_570

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum