2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Egy sorozat vége – zsebtolvajok bíróság előtt

Lezárt ügyek: Egy sorozat vége – zsebtolvajok bíróság előtt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy miskolci párral szemben, akik főleg idős emberektől lopták el a pénztárcáikat. Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 43 éves B. Barnabással és a 25 éves K. Ritával szemben. A nyomozás kiinduló adatai szerint Miskolcon, az egyik élelmiszerboltban 2013. november 11-én 13 óra 40 perckor a miskolci páros elterelte egy idős vásárló figyelmét és megpróbálták a nő pénztárcáját elvenni. A sértett azonban észrevette a mesterkedést, így értesítette az áruház biztonsági őrét.

 

Az ügyben indított nyomozás eredményeként a rendőrök még további 13 hasonló módon elkövetett bűncselekmény elkövetésével gyanúsította meg a zsebtolvajokat, akik végül beismerő vallomást tettek.

 

A lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum