2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megyében a miskolci járőrök 2014. május 11-én két nővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.


Az elmúlt 24 órában a Tiszaújvárosi és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai további egy-egy körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, akik elfogatóparancs hatálya alatt álltak.

Az említett ügyeken túl az ózdi járőrök két férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a 23 éves B. Richárd kazincbarcikai lakossal szemben, aki 2014. május 11-én 19 órakor Kazincbarcika egyik társasházának udvarán előzetes szóváltást követően késsel fenyegette meg vitapartnerét, majd kővel és bottal rongálta meg kerítését.

A helyszínre kiérkező járőrök a  garázdát elfogták és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…