2023. 12. 10. vasárnap

Judit
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök őrizetbe vették a taktaszadai rablás feltételezett elkövetőjét

A rendőrök őrizetbe vették a taktaszadai rablás feltételezett elkövetőjét

A Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt.

Rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy taktaszadai nővel szemben. A gyanúsított 2020. augusztus 16-án az esti órákban, Taktaszadán a Béke utcában található egyik családi házba bement, majd ruhákat, valamint egy üveg bort tulajdonított el. A lopást észlelték a ház tulajdonosának rokonai, és értesítették a hozzátartozójukat, aki unokájával a lakásához sietett. Útközben az asszony találkozott a nővel, akit számonként, hogy mért vannak nála az ő ruhái.

A sértett ezután megpróbálta visszakérni, illetve visszavenni a tulajdonát, azonban eközben dulakodás alakult ki közöttük, melynek során a tolvaj a kerítésnek lökte az asszonyt.

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették, és az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Családi tragédia
Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt. Halált okoz…
Őrizetben a késelő
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a parasznyai férfit, aki egy késsel oltotta ki a sógora életét. Emberölés bűntettének megalapozott gyanú…

További cikkek