2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök elfogták a mezőcsáti kifosztás feltételezett elkövetőjét

A rendőrök elfogták a mezőcsáti kifosztás feltételezett elkövetőjét

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

 Kifosztás bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy mezőcsáti férfival szemben. A gyanúsított 2020. augusztus 15-én 22 óra előtt, Mezőcsáton a Hősök terén, egy padon alvó, ittas férfi zsebéből eltulajdonította készpénzét. Az elkövető a bűncselekmény szemtanúit megfenyegette: közölte velük, hogyha a történtekről bárkinek szólni mernek, akkor bajba kerülnek.

A rendőrök, 2020. augusztus 16-án a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatosan történt bejelentést követően, egy órán belül elfogták az elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették, és az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Bizakodó vagyok!
101 versenyautó áll rajthoz a hétvégi 37. AMTK Velenje Ralin, abból 18-en lesznek a 2-es kategóriában. Juhász Csaba - Bencs Gábor ralipáros is ebben f…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum