2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök elfogták a mezőcsáti kifosztás feltételezett elkövetőjét

A rendőrök elfogták a mezőcsáti kifosztás feltételezett elkövetőjét

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

 Kifosztás bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy mezőcsáti férfival szemben. A gyanúsított 2020. augusztus 15-én 22 óra előtt, Mezőcsáton a Hősök terén, egy padon alvó, ittas férfi zsebéből eltulajdonította készpénzét. Az elkövető a bűncselekmény szemtanúit megfenyegette: közölte velük, hogyha a történtekről bárkinek szólni mernek, akkor bajba kerülnek.

A rendőrök, 2020. augusztus 16-án a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatosan történt bejelentést követően, egy órán belül elfogták az elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették, és az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek