2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Mi hazánk: A jobbikos-szocialista városvezetés az év elején megszüntette a lovas mezőőrséget Miskolcon, most pedig több járőrt szeretne

Mi hazánk: A jobbikos-szocialista városvezetés az év elején megszüntette a lovas mezőőrséget Miskolcon, most pedig több járőrt szeretne

Egészen elképesztő és szakmaiatlan, amit a Jobbik művel Miskolcon közbiztonság tekintetében. Alig két hete még arról nyilatkozott a rendészeti bizottság jobbikos elnöke, hogy javul a közbiztonság városunkban. Nem kellett sokat várni és sajnos szembejött a miskolci valóság, késelés a Tiszai pályaudvaron illetve halálos drog terjedése. Jött is az újabb nyilatkozat, amelyben több járőrt kér a bizottság elnöke, többek között Lyukóba.

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy az év elején pont az új szocialista-jobbikos városvezetés szüntette meg a lovas mezőőrséget, amely véleményem szerint szükséges a külterületek hatékony ellenőrzéséhez. Az idei évi költségvetéshez én magam nyújtottam be módosító indítványt a lovas mezőőrség megtartása érdekében, amit a Jobbik sem támogatott, sőt Szilágyi képviselő úr a vitában még ki is oktatott arról, hogy nem korszerű a lovas mezőőrség.
Azt gondolom, ebben a kérdésben, amely Miskolc jövője szempontjából stratégiai kérdés, nem politikai nyilatkozatokra van szükség hanem munkára. A város irányítóinak pedig el kell dönteniük, hogy beszélni akarnak a problémáról vagy megoldani.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum