2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a „becsületes megtalálót”

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a „becsületes megtalálót”

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben az elkövető megtalálóként jelentkezett a hatóságnál, miután meglátta a lopás miatt megjelent rendőrségi sajtófelhívást.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 31 éves sajókazai férfival szemben. A gyanúsított 2020. március 20-án 19 óra körül egy kazincbarcikai áruház egyik polcán őrizetlenül hagyott, és ottfelejtett női pénztárcát tulajdonított el. A tárcában személyes iratok, bankkártya, valamint készpénz volt. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, az üzlet biztonsági kamerafelvételének elemzését, majd később a rendőrség internetes oldalán felhívást tetettek közzé, hogy keresik a pénzárcatolvajt.

A férfi még a felhívás megjelenésének napján 2020. április 8-án megjelent a rendőrségen, ahol közölte, hogy megtalálta, és vissza akarja adni a tárcát. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a tolvajt, akitől a pénztárcát lefoglalták, majd azt hiánytalanul átadták a tulajdonosának.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum