2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a „becsületes megtalálót”

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a „becsületes megtalálót”

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben az elkövető megtalálóként jelentkezett a hatóságnál, miután meglátta a lopás miatt megjelent rendőrségi sajtófelhívást.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 31 éves sajókazai férfival szemben. A gyanúsított 2020. március 20-án 19 óra körül egy kazincbarcikai áruház egyik polcán őrizetlenül hagyott, és ottfelejtett női pénztárcát tulajdonított el. A tárcában személyes iratok, bankkártya, valamint készpénz volt. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, az üzlet biztonsági kamerafelvételének elemzését, majd később a rendőrség internetes oldalán felhívást tetettek közzé, hogy keresik a pénzárcatolvajt.

A férfi még a felhívás megjelenésének napján 2020. április 8-án megjelent a rendőrségen, ahol közölte, hogy megtalálta, és vissza akarja adni a tárcát. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a tolvajt, akitől a pénztárcát lefoglalták, majd azt hiánytalanul átadták a tulajdonosának.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek