2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Fennakadt a rendőri ellenőrzés során, eljárás indult a bódult sofőrrel szemben

Fennakadt a rendőri ellenőrzés során, eljárás indult a bódult sofőrrel szemben

Közlekedési járőrök szűrtek ki a közúti forgalomból egy olyan gépkocsivezetőt, aki bódult állapotban vezette járművét Encsen, és több mint hatszáz gramm kábítószergyanús növényi származékot is találtak autójában.

Az Encsi Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség, és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 30 éves hollóházi lakossal szemben. A férfi 2020. május 1-jén 7 óra 30 perckor Encsen, a Rákóczi úton közlekedett, amikor a rendőrök igazoltatták. A sofőr zavartan viselkedett, és az autó jellegzetes szagot árasztott, ezért a járőrök átvizsgálták a kocsit, aminek eredményeként több mint hatszáz gramm kábítószergyanús növényi származékot is találtak. A rendőrkapitányságra előállított sofőrrel szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért a férfitől vér- és vizeletmintát is vetettek, majd a vezetői engedélyét is bevonták.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. A hatósági ellenőrzések célja a kiemelt közlekedési szabálysértéseket szándékosan megszegő sofőrök forgalomból történő kiszűrése, ezzel a balesetek megelőzése, a tiszta és biztonságos közlekedésért.

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…