2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

A rendőrök azonosították a rongáló nőt

A megalapozott gyanú szerint egy ózdi nő a feltételezett elkövetője azoknak a helyi rongálásoknak, amelyek során több gépjármű gumiabroncsát kiszúrták.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy helyi nővel szemben.

A gyanúsított 2020. július 24-én és július 25-én Ózd területén – egy bicskával – három gépjárműnek is kiszúrta a gumiabroncsait.

A rendőrök azonosították, majd 2020. augusztus 26-án gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt, aki beismerő vallomást tett.

A nyomozók az esetekkel összefüggésben vizsgálják az Ózd területén a közelmúltban elkövetett egyéb, hasonló bűncselekményeket is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek