2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Megérkezett Diósgyőrbe a Toyota

Miskolc egyik legrégebbi autóháza, a Toyota Balogh is csatlakozott több évre a DVTK támogatóihoz. Az új autóknak köszönhetően immáron nem csak a létesítmények, hanem a gépjárműflotta tekintetében is a DVTK lett az egyik legkörnyezettudatosabb magyar sportegyesület.

– Nagy öröm számunkra, hogy Északkelet-Magyarországlegnépszerűbb klubjának támogatásával kerülhetünk közelebb a régió lakosságához – nyilatkozta László Richárd, a Toyota Central Europe Kft. Magyarországért felelős igazgatója.

– Megtiszteltetésként éljük meg, hogy felkérést kaptunk az együttműködésre – nyilatkozta Balogh Attila, a Balogh Autószalonok Kft. tulajdonosa. – A mi miskolci gyökereink elkötelezetté tesznek minket abban, hogy az egészségügy és a kultúra folyamatos támogatása mellet egy 110 éves sportklub sikerét szolgáljuk. Számos kollégám, autós partnerünk lelkes szurkolója a DVTK-nak.

– A DVTK életében továbbra is kiemelten fontos, hogy minél több helyi vállalkozás találja meg a számításait a klub szponzorációján keresztül, de arra is büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legértékesebb autógyártójának termékeit használhatjuk a jövőben – tette hozzá Sántha Gergely, a DVTK elnöke.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum