2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A Mezőcsáton történt halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

A Mezőcsáton történt halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közlekedési baleset gondatlan okozása miatt. Az elmúlt hétvégén július 27-én 23 óra 35 perckor Mezőcsát belterületén a Szent István utcán egy helyi férfi Honda CB900 típusú motorkerékpárjával, eddig tisztázatlan ok miatt lehaladt az úttest menetirány-szerinti jobb oldali szélén. Ott nekiütközött egy jelzőtáblának, majd tovább sodródva egy betongyámos faoszlopnak. Ennek során a sofőr valamint utasa a motorról leestek, a motorkerékpár pedig a jobb oldali bekötő útra zuhant. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, míg utasa egy 20 éves helyi fiatalember olyan súlyos, végtagsérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás során életét vesztette.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a baleset bekövetkezésekor Mezőcsát belterületén több gyalogos személy, jármű is jelen volt, valamint a baleset bekövetkezése után egy gépkocsi is megállt a baleset helyszínén.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a közlekedési baleset időpontjában az útszakaszon közlekedtek, valamint a baleset után megálltak, és érdemi információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban jelentkezzenek az ingyenesen hívható a 112-es rendőrségi segélyhívó számon, vagy személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3526 Miskolc, Szeles u. 73.), illetve 06-46-514-500/70-28 telefonszámon, vagy a elektronikus címen.

A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

Köszönjük a segítségüket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek