2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A Mezőkövesd és Bükkábrány között történt halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

A Mezőkövesd és Bükkábrány között történt halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közlekedési baleset gondatlan okozása miatt. Az elmúlt hétvégén július 27-én 06 óra 54 perckor a 3 számú főútvonal 146 km 400 méter szelvényében Mezőkövesd és Bükkábrány közötti útszakaszon egy Renault Master típusú tehergépkocsi hátulról beleütközött egy előtte balra kanyarodási szándék miatt megálló tehergépkocsi hátsó részének. A baleset következtében a Renault tehergépkocsi vezetője és utasa a helyszínen életét vesztette.

A baleset bekövetkezésekor Bükkábrány irányából több jármű is közlekedett, valamint a baleset bekövetkezése után is több gépkocsi is megállt a baleset helyszínén.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a közlekedési baleset időpontjában az útszakaszon közlekedtek, valamint a baleset után megálltak, és érdemi információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban jelentkezzenek az ingyenesen hívható a 112-es rendőrségi segélyhívó számon, vagy személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3526 Miskolc, Szeles u. 73.), illetve 06-46-514-500/70-28 telefonszámon, vagy a elektronikus címen.

A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

Köszönjük a segítségüket!

B-A-Z: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek