2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A borsodi rendőrök gyorshajtó autóvezetőket vontak ellenőrzés alá a 37-es számú főúton.

A borsodi rendőrök gyorshajtó autóvezetőket vontak ellenőrzés alá a 37-es számú főúton.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei 2020. április 22-e és április 23-a között a 37-es számú főúton rögzítették, amint három sofőr járművével a megengedett legnagyobb sebességet túllépve, – 172 km/órával, 180 km/órával, és 205 km/órával – haladtak.

A rendőrök a nagymértékű sebességtúllépések miatt a jogszabály által meghatározott jelentős mértékű közigazgatási bírságot (60.000 forintot, illetve két esetben 130.000 forintot) szabtak ki, továbbá közúti közlekedési előéleti pontokat is kiróttak az autókat vezető sofőrökkel szemben.

A közúti ellenőrzések célja a kiemelt közlekedési szabálysértéseket szándékosan elkövető sofőrök kiszűrése, ezzel a közlekedésbiztonsági helyzet érzékelhető javítása. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek