2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 16-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában tíz főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei kettő „bolti szarkát”, ugyanennyi fatolvajt, míg a mezőkövesdi rendőrök egy illegális fakitermelőt és egy tolvajt fogtak el, az ózdi járőrök egy garázdával szemben intézkedtek. Az Edelényi, az Encsi Rendőrkapitányság egy-egy fatolvajjal, a tiszaújvárosi rendőrök pedig egy tolvajjal hozott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Közlekedési körkép

Megyénk útjain az elmúlt nap három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ebből egy könnyű, kettő pedig súlyos sérülésekkel járt, illetve négy anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Kerékpárjával egy férfi Mezőkövesd belterületén haladva a havas, jeges úton megcsúszott és felborult. A 72 éves biciklis súlyos sérüléseket szenvedett. A körülményeket a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a gyalogos is, aki miután leszállt egy buszról elsodorta őt egy arra haladó autó. A délelőtti órákban Sajóvámoson történt közlekedési baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Vadna belterületén a kora délutáni órákban történt az a közlekedési baleset, amiben két autó összeütközött egy kereszteződésben. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem!

A megyei rendőr-főkapitányság felhívja a közúti forgalomban résztvevők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek