2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Biztonsági intézkedés Sárospatakon

A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakban az esetlegesen veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében legutóbb Sárospatakon kellett biztonsági intézkedést alkalmazni egy 32 éves férfi érdekében. A Sárospataki Rendőrkapitányság ügyeletére 2012. december 16-án a hajnali órákban érkezett lakossági bejelentés szerint egy férfi fekszik az egyik helyi patak partján. A helyszínre kiérkező járőrök egy 32 éves helybéli férfit találtak a helyszínen, aki ittassága miatt láthatóan nem tudott gondoskodni magáról. S, mivel fennállt a kihűlés veszélye, ezért a rendőrök haza szállították, ahol hozzátartozói gondoskodtak róla.

Óvó intelem!

A rendőrség óvó intelemként arra hívja fel a figyelmet, hogy a hidegebb, téli időjárás során fordítsunk nagyobb gondot azon embertársainkra, akik az utcán élik mindennapjaikat, sőt éjszakáikat is ott töltik. Lehetőségeink szerint segítsünk azoknak is „túlélni” a hideg időszakokat, akik szociális, vagy más egyéb személyi körülményeik miatt ezen a téren veszélyeztetettek. A rendőrség kéri a polgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihűlés veszélyeztethet valakit, akkor értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek