2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Figyelem gyalogosok! Gyalogosok figyelem! – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Figyelem gyalogosok! Gyalogosok figyelem! – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 13-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek


A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában kilenc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei egy garázdát és egy fatolvajt vettek őrizetbe, míg az edelényi, encsi, és az ózdi rendőrök három, kettő, illetve egy engedély nélküli fakitermelőt fogtak el. A Szerencsi Rendőrkapitányság pedig egy tolvajjal szemben hozott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Figyelem gyalogosok! Gyalogosok figyelem!

Megyénk útjain az elmúlt nap két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Miskolcon, illetve hat anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A könnyű sérülésekkel járó közlekedési baleset a kora reggeli órákban a Klapka György és Mednyánszky László utcák kereszteződésében történt. Egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy férfinek, aki a kijelölt gyalogátkelőhelyen akart átmenni, az autó azonban elsodorta őt.

A másik baleset a kora délutáni órákban a Győri kapuban történt. Egy személygépkocsi vezetője megállt a gyalogátkelőhely előtt, hogy átengedje a gyalogosokat, majd elindult, de ekkor elütött egy idősebb nőt, aki már az úttesten félig áttért. A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A közlekedési balesetek körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek