2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Bűn és bűnhődés hat óra alatt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Bűn és bűnhődés hat óra alatt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 15-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Közveszélyokozás Mezőkövesden

Közveszélyokozás miatt indított eljárást  egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság. Az eljárás adatai alapján Mezőkövesden a déli órák előtt a Szemre Bertalan úton egy munkagép átvágott egy gázvezetéket. Lakosságvédelmi intézkedésként hat családi házból nyolc embert helyeztek biztonságba. Az eset során személyi sérülés nem történt, a biztonsági intézkedést 14.30-kor megszüntették.

Követési távolság mindenkor!

Az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt Miskolcon. Ezen túlmenően hét anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel járó közlekedési baleset kora délután történt a Csabai kapu és a Farkas Jenő utcák kereszteződésében. Egy személygépkocsi sofőrje nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó autóval, ami forgalmi okból lassítani kényszerült, így összeütköztek. A karambolt észlelte a két jármű mögött haladó motoros,  – aki szintén nem tartott kellő követési távolságot – szakaszosan fékezni kezdett, azonban a kétkerekű megbillent és a hátsó autónak csúszott. Ennek következtében a sofőr megsérült. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a megszokásból való vezetés a megváltozott időjárási viszonyoknál nem jó megoldás! Esőben, kődben jobban csúsznak a kerekek, megnő a féktávolság és a megcsúszás veszélye fenyeget.

Bűn és bűnhődés hat óra alatt

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrök több embert vettek szabálysértési, illetve bűnügyi őrizetbe. Többek között a Sárospataki Rendőrkapitányság tulajdon ellen szabálysértés miatt indított eljárást egy sátoraljaújhelyi férfival szemben, akit reggel 7.30-kor vettek őrizetbe. A tolvaj egy élelmiszerboltból különféle édességeket akart ellopni, de tetten érték. A hatóság gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé. A taláros testület 13.30-kor 30 000 forint pénzbírságot szabott ki vele szemben.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…