2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Bűn és bűnhődés hat óra alatt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Bűn és bűnhődés hat óra alatt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 15-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Közveszélyokozás Mezőkövesden

Közveszélyokozás miatt indított eljárást  egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság. Az eljárás adatai alapján Mezőkövesden a déli órák előtt a Szemre Bertalan úton egy munkagép átvágott egy gázvezetéket. Lakosságvédelmi intézkedésként hat családi házból nyolc embert helyeztek biztonságba. Az eset során személyi sérülés nem történt, a biztonsági intézkedést 14.30-kor megszüntették.

Követési távolság mindenkor!

Az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt Miskolcon. Ezen túlmenően hét anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel járó közlekedési baleset kora délután történt a Csabai kapu és a Farkas Jenő utcák kereszteződésében. Egy személygépkocsi sofőrje nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó autóval, ami forgalmi okból lassítani kényszerült, így összeütköztek. A karambolt észlelte a két jármű mögött haladó motoros,  – aki szintén nem tartott kellő követési távolságot – szakaszosan fékezni kezdett, azonban a kétkerekű megbillent és a hátsó autónak csúszott. Ennek következtében a sofőr megsérült. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a megszokásból való vezetés a megváltozott időjárási viszonyoknál nem jó megoldás! Esőben, kődben jobban csúsznak a kerekek, megnő a féktávolság és a megcsúszás veszélye fenyeget.

Bűn és bűnhődés hat óra alatt

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrök több embert vettek szabálysértési, illetve bűnügyi őrizetbe. Többek között a Sárospataki Rendőrkapitányság tulajdon ellen szabálysértés miatt indított eljárást egy sátoraljaújhelyi férfival szemben, akit reggel 7.30-kor vettek őrizetbe. A tolvaj egy élelmiszerboltból különféle édességeket akart ellopni, de tetten érték. A hatóság gyorsított eljárás keretében állította bíróság elé. A taláros testület 13.30-kor 30 000 forint pénzbírságot szabott ki vele szemben.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek