2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Közlekedés a hosszú hétvégén

2012. október 20-23. közötti hosszú hétvégén az MVK Zrt. villamos és autóbusz járatai az alábbi rend szerint közlekednek:

Október 20-án a villamos és autóbusz járatok szombati menetrend szerint közlekednek.

Október 21-én a villamos és autóbusz járatok vasárnapi menetrend szerint közlekednek, kivéve az ME járatot, amely nem közlekedik.

Október 22-én, hétfőn a villamos és autóbusz járatok szombati menetrend szerint közlekednek, az alábbi kivételekkel:

·         A 44-es és az ingyenes járatok hétfői menetrend szerint közlekednek.

·         Az ME járat nem közlekedik.

Október 23-án, kedden a villamos és autóbusz járatok vasárnapi menetrend szerint közlekednek, az alábbi kivételekkel:

·         A 44-es és az ingyenes járatok nem közlekednek, a 7-es autóbuszok nem érintik az Auchan áruházat.

Forgalomterelés október 23-án ünnepi megemlékezés miatt

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2012. október 23-án, kedden 9:50-10:40 között ünnepi megemlékezés miatt lezárásra kerül a Zsolcai kapu a Búza tér – Soltész N. K. u. közötti szakaszon, ezért a fenti időszakban terelt útvonalon közlekednek az 1-es, 3-as, 3A-s, 4-es, 7-es, és 32-es járatok. Október 23-án a 44-es és ingyenes járatok nem közlekednek, és a 7-esek sem érintik az Auchan áruházat. A többi járat vasárnapi menetrend szerint közlekedik.

A járatok útvonalai és megállóhelyei a rendezvény ideje alatt:

1-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbusz a rendezvény ideje alatt nem érinti az a Bajcsy-Zs. u., Búza tér megállókat. Helyette a Selyemrét, Soltész N. K. u. villamosmegálló, Miskolc Plaza autóbusz megállókban áll meg.

·         Útvonala a Majális-park irányába: Tiszai pu. – Baross G. u. – balra Bajcsy Zs. u. – jobbra Ady E. u. – tovább az eredeti útvonalon halad.

·         Útvonala a Tiszai pu. irányába: Szeles u.-ig változatlan – tovább Ady E. u. – balra Bajcsy Zs. u.- Baross G. u. – Tiszai pu.

3-as és 4-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbuszok a rendezvény ideje alatt nem érintik a Bajcsy Zs. u. megállót, helyette a Soltész N. K. u. villamosmegállóban állnak meg.

·         Útvonaluk a Búza tér irányába: a Soltész N. K. u.-ig változatlan – balra Bajcsy Zs. u – jobbra Ady E. u, – Búza tér vá. a VOLÁN pu.-on keresztül.

·         Útvonaluk Szirma és Görömböly irányába: Búza tér – jobbra Zsolcai kapu – balra Ady E. u. – balra Bajcsy Zs. u.- Soltész N. K. u., tovább az eredeti.

3A-as járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbuszok a rendezvény ideje alatt a Martinkertváros irányába nem érintik a Bajcsy Zs.u. megállót, helyette a Soltész N. K. u. villamosmegállóban állnak meg.

·         Útvonaluk a Martinkertváros irányába: Búza tér – jobbra Zsolcai kapu- balra Ady E. u. – balra Bajcsy Zs. u.- Soltész N. K. u., tovább az eredeti.

·         Útvonaluk és megállóhelyeik a Búza tér irányába változatlanok.

7-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbuszok a rendezvény ideje alatt a Búza tér irányába nem érintik a Baross G. u. megállót, helyette az Üteg u., Selyemrét megállókban állnak meg.

·         Útvonala a Búza tér irányába: a József A. u.-ig változatlan – balra Baross G. u. – jobbra Bajcsy Zs. u. – jobbra Ady E. u. – Búza tér vá. a VOLÁN pu.-on keresztül.

·         Útvonala Felsőzsolca irányába: Búza tér – jobbra Zsolcai kapu – balra Ady E. u. – balra Bajcsy Zs. u.-balra Baross G. u. – József A. u., tovább változatlan.

32-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbuszok a rendezvény ideje alatt a Gömöri pu. irányába nem érintik a Búza tér és Malom megállót. Helyette a 24-es járat Búza tér megállóhelyén állnak meg.

·         Útvonala a Gömöri pu. irányába: Ady E. utcáig változatlan – tovább Szeles u. – Állomás u. – Gömöri pu. vá.

·         Útvonala az Avas kilátó irányába változatlan.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek