2024. 05. 7. kedd

Gizella
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Karácsonyi jócselekedet békítette ki Bodrogi Gyulát és Szilágyi Tibort

Karácsonyi jócselekedet békítette ki Bodrogi Gyulát és Szilágyi Tibort

A színészlegendák a Vodafone reklámfilmjének kedvéért alakítottak rivalizáló játékboltosokat

Két Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor főszereplésével debütált a Vodafone Magyarország karácsonyi reklámfilmje, ami az ellentétek áthidalására és az összefogás fontosságára hívja fel a figyelmet a nemes ügyek érdekében. A színészlegendák által megformált karakterek egy karácsonyi jócselekedet miatt ragadnak telefont és oldják fel az évek óta tartó rivalizálást kettőjük között. Annak érdekében, hogy ne csak a képernyőn valósuljanak meg a nagy újratalálkozások, a Vodafone ünnepi készülékkedvezményekkel támogatja mindazokat, akiket csak egy hívás választ el egymástól. A vállalat emellett arra ösztönöz mindenkit, hogy csatlakozzon az Ökumenikus Segélyszervezet ünnepi összefogásához, hogy ezáltal minél több rászorulónak nyújthassanak segítséget – ne csak az ünnepekkor, hanem egész évben.

Fontos társadalmi üzenetet közvetítenek a színészlegendák

Sok év után újból együtt dolgozott a két színészlegenda, Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor. Előbbi több, mint 200 színdarabban játszott, valamint az ő hangján szólalt meg Süsü a sárkány, a Dzsungel könyvének Majomkirálya, de még Jack Nicholson is. Szilágyi Tibor számos színházi szereplés és a szinkronizálás mellett olyan klasszikusokban mutatta meg tehetségét a filmvásznon, mint A makrancos hölgy és az Üvegtigris. A Vodafone reklámfilmjében ugyan rivalizáló játékboltosokat alakítanak, a valóságban már 60 éve töretlen a barátságuk. A videóban az egymással versengő karakterek egy karácsonyi jócselekedet miatt ássák el a csatabárdot és mutatják meg a nézőknek, hogy már egy telefonhívás is hatalmas változást eredményezhet kapcsolatainkban.

„A két játékboltos története, mindamellett, hogy egy kedves és humoros mese, fontos üzenetet közvetít. Megmutatja, hogy még két szőrösszívű, mogorva karakter is képes félretenni sérelmeit azért, hogy közösen megajándékozza a történetben szereplő gyerekeket. Számomra erről is szól a karácsony: jóleső érzés adni és békében ünnepelni. Külön öröm számomra, hogy ezt a szerepet egy igaz baráttal, régi pályatárssal alakíthattam, amiért nagyon hálás vagyok a készítőknek” – mondta el Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

„A karácsonyra gyerekkorom óta a legfantasztikusabb és legszeretettelibb ünnepként gondolok. Hálás vagyok, hogy egy ilyen bűbájos mesefilm szereplője lehettem, hogy igazi, emberi érzelmeket mutathattunk meg, mindamellett, hogy egy rendkívül fontos és aktuális üzenetre hívja fel a figyelmet a reklámfilm” – tette hozzá Szilágyi Tibor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész.

A Vodafone Magyarország karácsonyi reklámfilmjén keresztül arra bíztat, hogy a szeretet ünnepének közeledtével legyünk kezdeményezők, vita vagy konfliktus esetén is tegyük meg az első lépést a kibékülés jegyében, akár egy telefonhívással.

Együttműködés az Ökumenikus Segélyszervezettel

A reklámfilm üzenete összhangban van a Vodafone Magyarország társadalmi felelősségvállalási tevékenységével, amelynek meghatározó eleme a nehezebb sorsú társadalmi csoportok segítése és a digitalizáció kapcsán tett innovációinak eljuttatása a lehető legszélesebb körnek. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet hagyományos ételosztó akcióihoz csatlakozva a szolgáltató önkéntesei az elmúlt évek során többezer adag ételt osztottak ki rászorulóknak, 2023 őszén pedig csoportszinten stratégiai partnerségre léptek az Ökumenikus Segélyszervezettel. Az együttműködés keretein belül a cégcsoport 161 millió forintértékben nyújt támogatást a szervezetnek, és vállalatcsoporton belüli kompetenciákkal és digitális eszközökkel segíti az Ökumenikusok tevékenységét.

A Vodafone Magyarország emellett egy kisfilmmel kíván mindenkit segítségnyújtásra ösztönözni: Kiss Ramóna, valamint a Vodafone dolgozói ’csínytevést’ eszelnek ki, melynek következményeként a vállalat székházának fényeiben rajzolódik ki a segélyszervezet 1353-as telefonszáma. Az adományvonal tárcsázásával az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, közvetetten pedig a rászorulóknak való ünnepi és egész éves segítségnyújtását lehet támogatni.

A Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor szereplésével készült karácsonyi kisfilm az alábbi linken, a Kiss Ramóna főszereplésével készült, segítségnyújtásra ösztönző film pedig itt tekinthető meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek