2024. 05. 17. péntek

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF
Összefogás tagtoborzás

Összefogás tagtoborzás

Összefogás tagtoborzásSzerkesztőségünk vendége volt Szepessy Zsolt, a napokban bejegyzett Összefogás Párt elnöke, Monok polgármestere, akitől arról érdeklődtünk, hogy hogyan halad az új párt szervezése?

– Rövid idő telt el, így igazán elégedettek lehetünk, hiszen már 2000 hivatalos tagja van a pártnak, pedig még alig kezdtük el a szervezést. Most a megyeszékhelyeken tartunk fórumokat, s ott folyik a tagtoborzás, ezek az első lépések. Nagy ütemben folyik a munka, hiszen meglehetősen rövid az idő a választásig. Az elmúlt hétvégén Eger, Miskolc, Nyíregyháza és Debrecen volt a fórumok színhelye, de jártam már Salgótarjánban, Gyulán, Békéscsabán, Szolnokon, Kecskeméten és Szegeden, s most hétvégén jön Zalaegerszeg és Mosonmagyaróvár.

– Azt mondja, hogy már 2000 tagja van a pártnak. Mennyi a tagdíj?

-A tagdíj 1000 forint, de lecsökkentjük majd egy forintra, hiszen nem ez a lényeg, hanem az „összefogás”. Nekem egyébiránt az a véleményem, s amikor parlamenti párt leszünk javasolni is fogom, hogy a pártfinanszírozáshoz való hozzájárulás az állam részéről a személyi jövedelemadó 1 százaléka legyen, úgy mint az egyházaknak és a civilszervezeteknek, így majd valóban a szimpatizálók hozzájárulásából élnek a pártok.

– Mivel győzik meg a mostani találkozáskor az embereket?

 

– Az- az igazság, hogy nem nagyon kell győzködni az embereket, mert jönnek maguktól is. Most még csak a párt stratégiájáról beszélünk, hiszen ez a körút még nem a kampány része. Tehát például, hogy azzal kívánunk foglalkozni, hogy mi lesz, tiszteletben tartva mindent, ami az ország történelmében már bekövetkezett. Felelősségért lehetőséget kínálunk, azoknak az embereknek, akiknek egyéni és közösségi céljai vannak, amelyeken összefogásban munkálkodnak.Magyarország legfontosabb erőssége, hogy a nagy veszélyek idején egy emberként állt ki, mindig is együtt mentettük honfitársainkat a veszélyek elől. Most a veszélyek és a változások világában élünk. Az Összefogás Párt felhív mindenkit arra, hogy eljött az idő a cselekvésre, számítunk minden egyes választóra! Új politika, új gondolkodás, új lehetőségek! Az Összefogás nem kérdés, hanem válasz! Különbséget mutatunk, példával elől járva.

-obe-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek