2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Kánikula várható, de a múlt heti hőség nem tér vissza
Kánikula várható, de a múlt heti hőség nem tér vissza

Kánikula várható, de a múlt heti hőség nem tér vissza

Kánikula várható, de a múlt heti hőség nem tér visszaKánikula várható az ország nagy részén a következő napokban, a múlt héten tapasztalt nagy hőség azonban nem tér vissza – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda reggel. Szerdán országosan sok napsütésre lehet számítani, záporok legfeljebb az északkeleti határ mentén alakulhatnak ki. A hőmérséklet 30 Celsius-fok körül alakul – mondta Tóth Tamás meteorológus. Csütörtökön tovább melegszik az idő, az országban szinte mindenütt 30 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, de 35 Celsius-foknál melegebb a jelenlegi adatok szerint nem lesz. A meteorológiai szolgálat honlapjának előrejelzése szerint szerdán az UV-B sugárzás erős, illetve nagyon erős lesz az országban.

Péntektől kissé változékonyabb idő várható, de csapadékra kiterjedt területen sem ezen a napon, sem szombaton nem kell számítani – közölte a meteorológus.

(MTI)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Választási Bizottság úgy döntött, hogy újraszámolják az érvénytelen szavazólapokat, amiket a vasárnapi önkormányzati választás során adtak l…

További cikkek