2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Eu hírek
  • »
  • Korrupción alapuló irányelv fenyeget 20 ezer magyar munkahelyet

Korrupción alapuló irányelv fenyeget 20 ezer magyar munkahelyet

Az európai dohánytermesztők érdekképviselete, az Európai Dohánytermesztők Szövetsége 2012. október 18-án Budapesten fejezi ki tiltakozását a Európai Unió dohánytermelőket ellehetetlenítő intézkedései ellen. Magyarországon főként a hátrányos helyzetű településeken közel 20 ezer álláshely szűnhet meg a különböző európai intézmények és az egészségügyi szervezetek téves elképzeléseken alapuló intézkedései hatására.

A téma több szempontból is rendkívül aktuális, hiszen az EU egészségügyi és fogyasztóvédelmi ügyekért felelős biztosát a napokban korrupció vádja érte a dohánytermék irányelv felülvizsgálati folyamatának befolyásolásával kapcsolatban. Ezzel súlyos csorbát szenvedett a többszázezer munkahely és euró milliárdokban mérhető adóbevételek elvesztésével fenyegető dohánytermék irányelv felülvizsgálatának eddigi folyamata.

Engedje meg, hogy ezúton hívjuk meg Önt a 2012. október 18-án 13:30-14:15 között, a fenti témában megrendezett Európai Dohánytermelők Szövetségének (UNITAB) sajtótájékoztatójára, melyen az UNITAB képviselői tiltakozásukat fejezik ki az Unió dohánytermelőket sújtó politikája ellen, illetve kezdeményezik a dohánytermék irányelvének újbóli felülvizsgálatát.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek