2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Engedély nélkül

Engedély nélkül vezető sofőrrel és erőszakoskodó hozzátartozóval szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Az Edelényi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. augusztus 10-én egy engedély nélküli vezető balajti férfival szemben intézkedtek. A szabálysértőt a rendőrség őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

Hozzátartozók közötti erőszak kapcsán az Ózdi Rendőrkapitányság egy helyi férfival szemben alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain – a közlekedők szabálykövetésének és türelmének köszönhetően – mindössze két személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés pedig öt esetben jutott a hatóság tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek