2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Engedély nélkül

Engedély nélkül vezető sofőrrel és erőszakoskodó hozzátartozóval szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Az Edelényi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. augusztus 10-én egy engedély nélküli vezető balajti férfival szemben intézkedtek. A szabálysértőt a rendőrség őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

Hozzátartozók közötti erőszak kapcsán az Ózdi Rendőrkapitányság egy helyi férfival szemben alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain – a közlekedők szabálykövetésének és türelmének köszönhetően – mindössze két személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés pedig öt esetben jutott a hatóság tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szombat hajnalban kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház egyik szobája, valamint a tetőszerkezete Halmajon, a Széchenyi úton. Az encsi …

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …