2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Miskolci, a Kazincbarcikai, és az Encsi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2022. április 12-én engedély nélküli vezetés, a távoltartó határozat megszegése miatt összesen három főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

A rendőrök továbbá közúti ellenőrzéseik során három ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy órában egy halállal, és három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenhárom esetben jutott a rendőrség tudomására.

A halálos közúti közlekedési baleset 2022. április 12-én 21 óra körül történt az M3-as autópálya Geleji pihenőjénél, amikor egy 62 éves férfi megpróbált átjutni jobb oldalról a bal oldali pihenőhelyre. Egy arra haladó autós elütötte a gyalogost, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A férfi 13-án, a hajnali órákban, ellátása közben a kórházban elhunyt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…