2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gasztro
  • »
  • Innovatív magyar élelmiszerek a brassói GastroPan kiállításon

Innovatív magyar élelmiszerek a brassói GastroPan kiállításon

A GastroPan élelmiszeripari kiállítás április elején várta a látogatókat Brassóban. A hangsúly a pékipari alapanyagokon, berendezéseken volt, azonban számos más terület, mint amilyen a cukrászat, is jelentősen képviseltette magát.

A GastroPan kiállítás komoly múltra tekint vissza, 2009-ben indult, akkoriban Expo Pan néven. A pék, sütőipar és gasztronómia minden területét felvonultatta a kezdetek óta, és egyben a kiállítás válasz a szakemberek és beszállítók azon igényére, hogy egy olyan környezetben találkozzanak, amely lehetővé teszi a tapasztalatcserét, a berendezések tesztelését és az újonnan piacra kerülő innovatív alapanyagok bemutatását. 2022-ben a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat jóvoltából több magyar cég is kedvező feltételekkel mutathatta meg magát a rendezvényen. Ráadásul olyan remek köntösben, hogy a magyar delegáció a legszebb kiállítónak járó elismerést is kiérdemelte.

– Nagyon színvonalas rendezvényen mutathattuk be a tojásfehérje-alapú tejtermék alternatíváinkat, a ToTu termékcsaládot. A tojásfehérje alapú túró, cukrászati krém, tejföl helyettesítőink a világon egyedülállóak, így nagy érdeklődést tapasztaltunk a romániai piacon is.  Reméljük, a jövőben még számos hasonló rendezvényen mutatkozhatunk be – mondta Dr. Németh Csaba, aki a ToTu termékek gyártóját képviselte a rendezvényen.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum